Schoolstraat 22 , 5801 BP, Venray

  • A
€ 259.500 k.k.
Carel Fijen RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Carel
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

OBJECT De winkelruimte heeft een dubbele ingang en een etalage aan de voorzijde. De frontbreedte is ca. 7 meter. De winkel is voorzien van een laminaatvloer in neutrale kleurstelling en heeft een systeemplafond met inbouwarmaturen en airconditioning. Rechts achter in...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 141 m²

Downloads

OBJECT
De winkelruimte heeft een dubbele ingang en een etalage aan de voorzijde. De frontbreedte is ca. 7 meter. De winkel is voorzien van een laminaatvloer in neutrale kleurstelling en heeft een systeemplafond met inbouwarmaturen en airconditioning. Rechts achter in de winkel is een magazijn gecreëerd. Links achter bevindt zich een portaal naar de pantry, toilet en de ingang aan de achterzijde.

LIGGING
Het object is gelegen aan de Schoolstraat, één van de winkelstraten in het centrum van Venray. De straat ligt in het verlengde van het Schouwburgplein. In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Venray kent een scala aan winkelvoorzieningen. Het gezellige winkelcentrum bruist. De eigen schouwburg is de trots van het dorp. Verder zijn er voldoende horeca gelegenheden waar u gezellig kunt toeven. In de Grotestraat hebben diverse grote winkelketens zich gevestigd, waaronder de Hema, Blokker, Kruidvat, Etos. Voorts is de plaatselijke winkelier actief. U vindt er diverse bakkers en een slager.

Vanuit de Julianasingel zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venray-Oostrum en naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

METRAGE
Winkelruimte van circa 132 m².

PARKEREN
Voor openbare parkeerplaatsen is er een blauwe parkeerschijf of een betaalde parkeerkaart nodig. Het object ligt in de directe omgeving van de openbare parkeerplaatsen.

BESTEMMINGSPLAN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan (voorontwerp) ‘NL.IMRO.0984.BP16001-vo01’, vastgesteld op 20-03-2018. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum-Kernwinkelgebied’. U dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

OPLEVERING
Het pand wordt casco opgeleverd hetgeen betekent dat de aanwezige installaties in gebruik kunnen worden genomen en het onderhoud en vervanging voor rekening is van de koper. Aanvaarding vindt plaats in overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Venray, 0478 – 636 922.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 259.500 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1980
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Schoolstraat 22
Plaats Venray
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 141 m²
Oppervlakte in units vanaf 141 m²
Oppervlakte verkoop vloer 132 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2028-10-12

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Schoolstraat 22, 5801 BP, Venray

Locatie

Schoolstraat 22, 5801 BP, Venray

Schaduwwijzer

Carel Fijen RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Carel
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.