Eric is geboren in Utrecht en woont en werkt sinds 1986 in de Eindhovense regio. Na zijn studie aan Hoge School Eindhoven (nu Fontys geheten) waarbij hij de Economisch-Juridische studierichting heeft gevolgd met als differentiatie Makelaardij, is hij op 1 januari 1990 in de Eindhovense regio gaan werken als makelaar-taxateur in Bedrijfsmatig Vastgoed en Logistiek. Sindsdien heeft hij enkele Post HBO-studies gevolgd op het gebied van Commercieel Vastgoed is hij RICS member geworden (Member of Royal Institution of Chartered Surveyors)) waar hij tevens Assessor is.

Eric heeft altijd in het bedrijfsmatige vastgoed gewerkt. Sinds 1 januari 2009 is hij werkzaam bij Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars en houdt hij zich bezig met Industrial (bedrijfs-/productie-/assemblageruimten, industriële grondstukken, industriële beleggingsobjecten en logistiek vastgoed (onder andere warehouses, distributie, op- en overslag en crossdocking). Hierbij gaat het om huur/verhuur, koop/verkoop en advies/consultancy. Een diversiteit aan opdrachtgevers wordt door het kantoor bediend van landelijk werkende institutionele beleggers tot het regionale MKB.

De Eindhovense Brainport regio is van nationaal belang. Het is mooi om als bedrijfsmakelaar van deze regio deel uit te maken en middels dealmaking hieraan bij te dragen.

We zijn u graag van dienst!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.