Acmesa, Assen
9401 KS, Assen

Acmesa, 9401 KS, Assen

€ 1 - € 1

Omschrijving

Op het voormalig Acmesa fabrieksterrein worden circa 80-100 woningen ontwikkeld verdeeld over fraaie statige herenhuizen, luxe halfvrijstaande villa’s, appartementen en een bijzonder chique (en hoogste) woontoren van Assen. Er zullen ongeveer 35 grondgebonden...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 1 m² - 1 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Buurtstatistieken Oranjebuurt

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 1 - € 1
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Locatie
Plaats Assen
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1 m² - 1 m²

Uitgebreide omschrijving

Op het voormalig Acmesa fabrieksterrein worden circa 80-100 woningen ontwikkeld verdeeld over fraaie statige herenhuizen, luxe halfvrijstaande villa’s, appartementen en een bijzonder chique (en hoogste) woontoren van Assen.
Er zullen ongeveer 35 grondgebonden woningen beschikbaar komen voor de verkoop. Acmesa grenst direct aan het centrum van Assen en ligt pal tegenover het NS station.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkeling van dit project? Meld je dan vrijblijvend aan op de projectwebsite www.assenacmesa.nl.

*Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Buurtstatistieken Oranjebuurt

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  1 km
 • Voortgezet onderwijs

  1 km
 • Inwoners Oranjebuurt

  360
 • Inwoners Oranjebuurt

  430
 • Inwoners Assen

  34.078
 • Inwoners Assen

  34.758

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie