Blom fase 1 en 2 Klaaswaal, Bovenwoning , 3286, Klaaswaal

  • 72 m² - 72 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Tuindorp in de polder Klaaswaal wordt gekenmerkt door een veelheid aan architectuur-stijlen. Bij de nieuwe wijk Blom ligt het accent voor de bebouwing op eenduidigheid en samenhang. Blom krijgt een vriendelijk en dorps karakter waarbij de bebouwing is ingepast in...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 72 m² - 72 m²
Aantal slaapkamers 1 slaapkamers
Aantal kamers 2 kamers

Tuindorp in de polder
Klaaswaal wordt gekenmerkt door een veelheid aan architectuur-stijlen. Bij de nieuwe wijk Blom ligt het accent voor de bebouwing op eenduidigheid en samenhang. Blom krijgt een vriendelijk en dorps karakter waarbij de bebouwing is ingepast in een schitterende groene omgeving. Klaaswaal heeft een rijke (bouw)historie waarbij liefde voor het ambacht en aandacht voor het detail heel kenmerkend is. Met name de bebouwing op of aan de historische
linten en in de oude dorpskern zijn rijk gedetailleerd, vaak met lokale stijlelementen. Deze historische bebouwing vormt de basis voor de in het midden van het plangebied gelegen woningen. Aangeduid als ‘lint’. Een eigentijdse vertaling van de historische details in nieuwe stijlelementen vormen hier, samen met mooie horizontale accenten, een basis voor de architectuur. De woningen zijn uniek maar vormen binnen de bouwvolumes een duidelijk geheel. In combinatie met de mooie hagen krijgt Blom het karakter van een tuindorp.

De eerste fase van Blom bestaat uit 31 woningen:
6 benedenwoningen, 6 bovenwoningen, 13 rijwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.
De omgeving wordt ingericht met speel- en ontmoetingsplekken en volop groen. Een prachtige plek om te wonen en te leven!

Duurzaam en comfortabel
De beneden en bovenwoningen worden uitgevoerd als een zogenaamde energie neutrale woning. Daarnaast worden alle rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen uitgevoerd als nul-op-de-meter-woning. Dit houdt in dat de woning over het jaar heen voor woning gebonden gebruik (verwarming, warm water) én normaal huishoudelijk gebruik (apparaten, verlichting etc.) net zoveel energie verbruikt als dat er door de woning wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met verschillende duurzame installaties. Deze installaties, waaronder zonnepanelen (PV-panelen), een balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) en een lucht- of bodemwarmte-pomp zorgen voor een lage energierekening én dragen bij aan een comfortabel en gezond binnenklimaat. Daarnaast worden de woningen gasloos opgeleverd.

Bovenwoning
De bovenwoningen zijn ideaal voor starters. Vanuit de bovenwoningen heb je een leuk uitzicht over de wijk. Vanuit je woonkamer stap je zo je zonnige balkon op. De bovenwoningen hebben een separate slaapverdieping met slaapkamer en badkamer. De bovenwoningen hebben een houten berging op de begane grond.

- Aantal: 6
- Woonoppervlakte circa 72 m2
- Heerlijk balkon op het zuiden
- Houten berging op de begane grond
- Energieneutraal
- Voorzien van lucht/ water warmtepomp, zonnepanelen, balansventilatie met warmteterugwinning en gasloos

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 33

Locatie

Plaats Klaaswaal

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 72 m² - 72 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 2 kamers waarvan 1 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  • voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Blom fase 1 en 2 Klaaswaal, Bovenwoning, Klaaswaal
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.