Blom Klaaswaal, Vrijstaande woning, Eengezinswoning , 3286, Klaaswaal

  • 190 m²
€ 825.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Tuindorp in de polder Klaaswaal wordt gekenmerkt door een veelheid aan architectuur-stijlen. Bij de nieuwe wijk Blom ligt het accent voor de bebouwing op eenduidigheid en samenhang. Blom krijgt een vriendelijk en dorps karakter waarbij de bebouwing is ingepast in...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Tuindorp in de polder
Klaaswaal wordt gekenmerkt door een veelheid aan architectuur-stijlen. Bij de nieuwe wijk Blom ligt het accent voor de bebouwing op eenduidigheid en samenhang. Blom krijgt een vriendelijk en dorps karakter waarbij de bebouwing is ingepast in een schitterende groene omgeving. Klaaswaal heeft een rijke (bouw)historie waarbij liefde voor het ambacht en aandacht voor het detail heel kenmerkend is. Met name de bebouwing op of aan de historische
linten en in de oude dorpskern zijn rijk gedetailleerd, vaak met lokale stijlelementen. Deze historische bebouwing vormt de basis voor de in het midden van het plangebied gelegen woningen. Aangeduid als ‘lint’. Een eigentijdse vertaling van de historische details in nieuwe stijlelementen vormen hier, samen met mooie horizontale accenten, een basis voor de architectuur. De woningen zijn uniek maar vormen binnen de bouwvolumes een duidelijk geheel. In combinatie met de mooie hagen krijgt Blom het karakter van een tuindorp.

Duurzaam en comfortabel
De vrijstaande woningen worden uitgevoerd als nul-op-de-meter-woning. Dit houdt in dat de woning over het jaar heen voor woning gebonden gebruik (verwarming, warm water) én normaal huishoudelijk gebruik (apparaten, verlichting etc.) net zoveel energie verbruikt als dat er door de woning wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met verschillende duurzame installaties. Deze installaties, waaronder zonnepanelen (PV-panelen), een balansventilatie met warmteterugwinning (WTW) en een lucht- of bodemwarmte-pomp zorgen voor een lage energierekening én dragen bij aan een comfortabel en gezond binnenklimaat. Daarnaast worden de woningen gasloos opgeleverd.

Vrijstaande woning
In fase 1 zijn nog maar 2 vrijstaande woningen beschikbaar! Beide woningen zijn met de voorzijde gelegen aan de rondweg aan het begin van de wijk. Deze unieke royale woningen hebben een fijne lichtinval en openslaande deuren naar de zonnige tuin op het zuiden. De woningen hebben een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woonkeuken heeft een uniek 'blom kozijn'. Eén van de vrijstaande woningen heeft een speciale erker aan de voorzijde met uitzicht over de waterpartij.

- Woonoppervlakte van 190 m²
- Perceeloppervlakte van 494 m²
- Tuindiepte circa 11 meter
- Aangebouwde stenen garage
- Nul-op-de-meter
- Voorzien van bodem/ water warmtepomp, zonnepanelen, balansventilatie met warmteterugwinning en gasloos
- € 825.000 v.o.n.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 825.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2023
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 33

Locatie

Adres Bouwnummer 14 / Dijkmanszoet 2
Plaats Klaaswaal
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 190

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Parkeergelegenheid

Garage
  • aangebouwd steen
Garage capaciteit 1

Ontdek de woning

Blom Klaaswaal, Vrijstaande woning, Eengezinswoning, Klaaswaal

Hier zult u wonen

Blom Klaaswaal, Vrijstaande woning, Eengezinswoning, 3286, Klaaswaal

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.