De Zaanse Helden, 3-kamer appartement , 1507 ED, Zaandam

 • 77 m² - 84 m²
€ 415.000 - € 460.000 v.o.n.
Zaandam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

WONEN ALS EEN ZAANSE HELD! 90% VERKOCHT! PROGNOSE OPLEVERING 1STE KWARTAAL 2025 Ga naar de woningzoeker op de projectwebsite om je te oriënteren op bouwnummers naar jouw smaak. Wie weet maak je nog kans op een woning in De Zaanse Helden. Wil je twee, drie of vier...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 77 m² - 84 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

WONEN ALS EEN ZAANSE HELD! 90% VERKOCHT! PROGNOSE OPLEVERING 1STE KWARTAAL 2025

Ga naar de woningzoeker op de projectwebsite om je te oriënteren op bouwnummers naar jouw smaak. Wie weet maak je nog kans op een woning in De Zaanse Helden.

Wil je twee, drie of vier kamers? Kom je net kijken op de woningmarkt of heb je al een hele wooncarrière achter de rug? Woon je alleen of is er net gezinsuitbreiding op komst? Wil je een hoekwoning of tussenwoning? Kijk op de projectwebsite en kies!

3-KAMERAPPARTEMENT

Dit type appartement is gelegen in de gebouwen De Ruyter en De Groene Jager en heeft in totaal 30 woningen van dit type. De appartementen variëren tussen de 77m² en 84m² en beschikt over een grote lichte woonkamer met toegang tot het balkon. Alle appartementen zijn inclusief een keuken, sanitair en tegelwerk.

EEN DAKTUIN VOL DIVERSITEIT

De Zaanse Helden is een uniek ontwerp waar flora, fauna, mens en architectuur samenkomen. De 'eilanden' in de daktuin, gelegen op de parkeergarage, vormen unieke plekken om straks heerlijk te ontspannen. Over elke plant, steen, bank of verlichting is zorgvuldig nagedacht. Het ontwerp van de tuin is geïnspireerd op het typisch nabij gelegen Zaanse slagenlandschap en de natuur wordt letterlijk het project binnengehaald. Zo komt er een ijsvogelwand om het unieke blauwe vogeltje hier te laten wonen. Ook worden er verschillende nestkasten geplaatst om allerlei diersoorten aan te trekken die je ook in de Zaanstreek vindt. Je wordt straks wakker midden in de natuur.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 415.000 - € 460.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 96

Locatie

Plaats Zaandam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 77 m² - 84 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  De Zaanse Helden, 3-kamer appartement, Zaandam
  De Zaanse Helden, 3-kamer appartement, Zaandam
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.