Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 3 - Wonen aan het open landschap, bouwnummer: 14 , 7889 VB, Klazienaveen-noord

  • 13485 m²
€ 1 V.o.n.
Emmen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe waar het project haar naam aan ontleent. Het is goed toeven in de omgeving van dit...

Toon meer

Kenmerken

Aantal kamers 1 kamers

Downloads

Beeldkwaliteitsplan

Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe

De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe waar het project haar naam aan ontleent.

Het is goed toeven in de omgeving van dit prachtige landgoed, waarvoor in 1998 ruim 300 hectare aan bos is aangeplant met een gevarieerd aantal boomsoorten. De stad Emmen met al haar voorzieningen, zoals winkelcentra en dieren- en attractiepark Wildlands, ligt comfortabel om de hoek, net als vele uitgestrekte natuurgebieden, hunebedden en karakteristieke Drentse dorpjes. De locatie ligt aan uitstekende uitvalswegen, zoals de A37 en een stukje verderop de A28.

In dit fraaie stukje Drenthe wordt u de unieke mogelijkheid geboden om uw eigen droomhuis te realiseren zoals u dit wenst, onder begeleiding van uw eigen kavelcoach van Woonwensfabriek.

Het project bestaat uit 20 royale kavels inclusief bosperceel vanaf 8.900 m² en 5 kleinere kavels vanaf 1.900 m². Het plan gaat uit van 3 zones: Wonen in het Lint, Wonen aan het Scholtenskanaal en Wonen aan het open landschap.
- Wonen in het lint: deze kavels zijn de uitbreiding van de bestaande kern Klazienaveen-Noord. Deze woningen sluiten aan op de uitstraling en de schaal van het dorp. Aan de achterzijde van de kavels is een bospartij gelegen.
- Wonen aan het Scholtenskanaal: woningen pronkend op de open ruimtes aan het kanaal. Deze woningen richten zich met de voorkant op het Scholtenskanaal met zijn laanbeplanting met eiken. De woningen staan in open ruimtes in het bos, de zogenaamde boskamers. Ze staan vrij in de kamers en maken zich los van de bosrand. De relatie binnen- buiten moet zichtbaar zijn in het ontwerp.
- Wonen aan het open landschap: deze kavels, aan het oostelijke deel langs de Catovaart, worden gekarakteriseerd door een weids uitzicht, waarbij de woningen zich nestelen in de bosrand. De relatie binnen-buiten is vloeiend en het bouwvolume heeft een vrije vorm. Gebouwde buitenruimtes zijn een onderdeel van de compositie.

Er is een beeldkwaliteitsplan geschreven met daarin voor elke zone een omschrijving inzake ontwerp en bouwvoorschriften. De kavels worden verkocht in 3 deelfases:
- fase 1: Kavels 1 t/m 9;
- fase 2: Kavels 10 t/m 19;
- fase 3: Kavels 20 t/m 25.

De getoonde voorbeeldwoningen zijn onder voorbehoud goedkeuring welstand.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Onder optie

Bouw

Soort woning landhuis
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwvorm nieuwbouw
Aantal eenheden 14

Locatie

Adres Deelgebied 3 - Wonen aan het open landschap
Plaats Klazienaveen-noord
Provincie Drenthe
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 13485

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1 kamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Buitenruimte

Hoofdtuin TUIN_RONDOM
Hoofdtuin achterom 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage
Beeldkwaliteitsplan

Ontdek de woning

Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 3 - Wonen aan het open landschap, bouwnummer: 14, Klazienaveen-noord

Hier zult u wonen

Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 3 - Wonen aan het open landschap, bouwnummer: 14, 7889 VB, Klazienaveen-noord

Schaduwwijzer

Emmen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.