Het Juvenaat Etten-Leur | nieuwbouw appartementen | VERKOCHT, Nieuwbouwappartement | TYPE J , 4874 NA, Etten-Leur

 • 75 m² - 75 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

HET JUVENAAT EIGENTIJDS WONEN IN EEN HISTORISCHE EN GROENE OMGEVING Het Juvenaat bestaat uit 120 appartementen in diverse woningtypes en woonoppervlakten. Het voormalige internaatgebouw Edward Poppe wordt getransformeerd tot 16 appartementen met een terras of...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 75 m² - 75 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

HET JUVENAAT

EIGENTIJDS WONEN IN EEN HISTORISCHE EN GROENE OMGEVING

Het Juvenaat bestaat uit 120 appartementen in diverse woningtypes en woonoppervlakten. Het voormalige internaatgebouw Edward Poppe wordt getransformeerd tot 16 appartementen met een terras of balkon en 16 woningen met tuin. Ook zijn er straks 2 bijzondere loft appartementen beschikbaar. Een droom voor de echte klusser! Deze appartementen worden casco opgeleverd en moeten dus door de toekomstige bewoners worden afgebouwd. Daarnaast worden in de Edward Poppekamer nog twee gebouwen van ieder 11 nieuwbouw (huur)appartementen gerealiseerd. Op de Zonnestadkamer komen twee gebouwen met ieder 32 nieuwbouw appartementen bovenop een halfverdiepte parkeergarage. De appartementen variëren in grootte tussen de 62 en 101 m2 woonoppervlak.

64 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN ZONNESTADKAMER

Twee prachtige nieuwe gebouwen bovenop een verdiepte parkeerkelder, grenzend aan een fantastisch fraai ingerichte daktuin. Die luxe hebben de twee gebouwen van ieder 32 appartementen in diverse afmetingen en met verschillende oriëntaties. Met op de begane grond een buitenruimte in de van een privé daktuin en op de verdieping een royaal balkon. Door de variëteit in groottes en plattegronden bieden deze appartementen voor ieder wat wils!

PLANNING

12 december is gestart met de verkoop van de woningen en appartementen. De eerste inschrijftermijn is inmiddels gesloten, maar uiteraard kunt u zich alsnog inschrijven! Indien u zich inschrijft voor een woning die reeds in optie is, komt u op de reservelijst. Hebben wij een woning voor u beschikbaar, dan nemen wij contact met u op.

Naar verwachting start de (ver)bouw in het tweede kwartaal van 2021. De casco loftappartementen zijn nog niet in verkoop. Dit wordt in de loop van het bouwproces verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze verkopen.

Er is nog geen belegger/verhuurder bekend voor de appartementen die bestemd zijn voor de middeldure verhuur. Wilt u op de hoogte worden gehouden over de huurappartementen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief voor huur.

OMGEVING

Het plangebied Spoorzone Juvenaat ligt aan de Noordzijde van het station van Etten-Leur, op loopafstand van het centrum en overige voorzieningen.

Het terrein kenmerkt zich door een prachtige parkachtige setting met veel hoogwaardig groen: het voormalig kloosterterrein wordt omzoomd door een bidgang. De groene structuur van het Juvenaat-terrein bepaalt de samenhang tussen de omliggende gebieden.

In het hart van het gebied ligt het voormalige Juvenaat, een ensemble van gebouwen met een duidelijke, formele structuur. Tezamen met de groenstructuur geeft dit ensemble een identiteit en een ziel aan het terrein.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 64

Locatie

Plaats Etten-Leur

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 75 m² - 75 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerkelder
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.