IJsselpark, Twee onder een kapwoning , 2903, Capelle aan den IJssel

 • 155 m² - 158 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Aan de zoom rondom IJsselpark zijn twee-onder-een-kapwoningen geplaatst. Daarvan zijn twaalf woningen ontworpen als moderne interpretatie van de traditionele boerderij, die in het rijke landschap rondom het IJsselpark maximaal tot hun recht komen. De ruimte rondom uw...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 155 m² - 158 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Aan de zoom rondom IJsselpark zijn twee-onder-een-kapwoningen geplaatst. Daarvan zijn twaalf woningen ontworpen als moderne interpretatie van de traditionele boerderij, die in het rijke landschap rondom het IJsselpark maximaal tot hun recht komen. De ruimte rondom uw woning is Enorm. De kavelgrootte loopt uiteen van 350 tot 1250 m2.

De zogenaamde ‘Longhouse’-boerderij, herbergt klassieke twee-ondereen-kap woningen, met een gelijklopende voor – en achtergevel. Door de grote glazen puien op de begane grond wordt het zonlicht tot ver in de woning gebracht. Beneden heeft de woning daarnaast een forse inpandige berging, die via een aparte ‘voordeur’ te bereiken is. Op de verdieping zijn
er drie slaapkamers en een royale badkamer. Onder de grote dakramen op zolder kunnen nog twee lichte kamers worden gecreëerd.

De woningen van type ‘Stolp’ zijn een moderne variant van de historische stolpboerderijen. Als echte sculpturen liggen ze verspreid in het slagenlandschap van IJsselpark. De woningen staan enigszins verspringend ten opzicht van elkaar, waardoor er het gevoel van een geschakelde woning ontstaat. Ook hier zijn de kavels enorm met afmetingen uiteenlopend van 375 tot 920 m2.

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'IJsselpark' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 59

Locatie

Plaats Capelle aan den IJssel

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 351 m² - 1273 m²
Woonoppervlakte 155 m² - 158 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin
 • zijtuin
Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.