Krekenbos Fase 4 - Succesvol uitverkocht, Hoekwoning type B-2b, bouwnummer: 56 , 3214, Zuidland

  • 123 m²
€ 415.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

De verkoop van fase 4 is in voorbereiding. Na een succesvolle verkoop van fase 2 en 3 is het projectteam van Krekenbos momenteel bezig met de voorbereidingen voor de start verkoop van fase 4. Wil je op de hoogte gehouden worden van de start verkoop van fase 4?...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Downloads

Connected_partner

De verkoop van fase 4 is in voorbereiding.

Na een succesvolle verkoop van fase 2 en 3 is het projectteam van Krekenbos momenteel bezig met de voorbereidingen voor de start verkoop van fase 4.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de start verkoop van fase 4? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.

Duurzaam wonen in een groene omgeving kun je in Krekenbos! In Krekenbos worden circa 140 woningen en 10 vrije kavels ontwikkeld. De woningen in het gebied kennen een grote variatie zoals: rijwoningen met, en zonder veranda, brede rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Door het diverse aanbod in woningen, en de vele opties vind jij in Krekenbos de woning die van je huis je thuis maakt.

Krekenbos wordt onderverdeeld in twee verschillende gebieden. Een gebied met de naam “Houtwal” ten zuiden van de Nieuwelaan (fase 1, 5 en 6) en een gebied met de naam “Bos” ten noorden van de Nieuwelaan (fase 2 t/m 4, 7 en 8). Deze gebieden zullen ieder ook een eigen architectonische uitstraling krijgen, terwijl toch duidelijk de verbinding tussen deze gebieden zichtbaar blijft.

Bij de houtwallen zijn de woningen meer traditioneel vormgegeven en voorzien van gevels met veel metselwerk en accenten met hout. De woningen met een veranda zijn voorzien van een lage veranda, voor een knusse en aangename verbinding naar het openbaar gebied.

De woningen in fase 2, 3, 4, 7 en 8 bevinden zich in het “bos” gedeelte. De woningen in het bosgedeelte hebben een meer eigentijdse uitstraling waarbij meer hout zichtbaar is in de gevels. De rijwoningen in het bosgebied met een veranda zijn voorzien van een hogere veranda.

Door het toepassen van verschillende woningtypen in combinatie met verschillende architectuurstijlen ontstaat er in Krekenbos een zeer divers woningaanbod.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 415.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2023
Bouwvorm nieuwbouw
Aantal eenheden 13

Locatie

Adres Hoekwoning type B-2b
Plaats Zuidland
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 123

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Website

Parkeergelegenheid

Garage
  • parkeerplaats
  • geen garage
Connected_partner

Ontdek de woning

Krekenbos Fase 4 - Succesvol uitverkocht, Hoekwoning type B-2b, bouwnummer: 56, Zuidland

Hier zult u wonen

Krekenbos Fase 4 - Succesvol uitverkocht, Hoekwoning type B-2b, bouwnummer: 56, 3214, Zuidland

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.