Lloyd Yard, Zelfbouwkavels, bouwnummer: 0 , 3024 WH, Rotterdam

  € 230.000 V.o.n.
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Omschrijving

  Jouw droomhuis realiseren in Lloyd Yard Docks is een proces waarin je zelf de regie neemt en beslissingen neemt over het ontwerp en de uitvoering van dat huis. Dat betekent niet dat je alles kunt bedenken en doen wat je wilt; er is een kavelpaspoort opgesteld waarin...

  Toon meer

  Kenmerken

  Jouw droomhuis realiseren in Lloyd Yard Docks is een proces waarin je zelf de regie neemt en beslissingen neemt over het ontwerp en de uitvoering van dat huis. Dat betekent niet dat je alles kunt bedenken en doen wat je wilt; er is een kavelpaspoort opgesteld waarin alle informatie over de mogelijkheden van de kavel en alle regels omtrent het bouwen zijn vastgelegd. Met dit kavelpaspoort als leidraad werk je samen met een door jouw gekozen architect en adviseurs aan jouw wensen en eisen. En er kan heel veel. Na de zomer zullen de kavels in verkoop gaan.

  DE KAVELS
  Lloyd Yard Docks maakt ruime kavels beschikbaar voor acht vierlaagse woningen die aaneengesloten worden gebouwd. Kavel A is 102,0 m² groot, de kavels B tot en met H 96,0 m². De kavels B t/m H maken het mogelijk om 192 m² BVO te realiseren en kavel A zelfs 205 m² BVO. Binnen die oppervlakte mag maximaal 30% worden ingericht als praktijkruimte voor vrije beroepsbeoefening. Alle kavels hebben een plateau aan de voorkant tegenover Kuehne + Nagel en een privétuin grenzend aan de grote binnentuin aan de achterkant. De kavels I en J maken geen deel uit van Lloyd Yard Docks.

  De kavelprijzen van deze Lloyd Yard Docks liggen tussen de € 200.000, - en € 230.000, -. Het grootste kavel, Kavel A, ligt hierbij aan de bovenkant van deze bandbreedte.

  ZELFBOUWPROCES
  Zelf ontwikkelen en bouwen kost tijd en energie. Maar het betekent niet dat je alles zelf hoeft te doen en te besluiten. Of hoeft in te kopen. Volgens de gedachte ‘samen waar het moet, individueel waar het kan’ bepaal je helemaal zelf je ontwerp, maar maak je met alle acht eigenaren gebruik van één gevelarchitect, één constructeur, één duurzaamheidsadviseur en één aannemer. Je geniet dan allemaal van een financieel voordeel door schaalgrootte van gezamenlijke inkoop. Bovendien worden de woningen tegelijk, in één bouwstroom, gebouwd zodat je niet langer in een bouwput zit dan nodig. Natuurlijk bepaal je zelf de kwaliteit van je woning en de materialen die je toepast, maar ook op dat punt kun je door samen op te trekken nog flink kosten besparen. Samen met anderen optrekken en kennis, ervaring en werkzaamheden delen heeft bovendien als voordeel dat je snel je buren leert kennen.

  BEGELEIDING
  Vanaf het moment van het tekenen van je deelname- en grondreserverings­overeenkomst tot aan het moment dat je het huis in gebruik neemt, word je begeleid door Steenvlinder. Dit adviesbureau is gespecialiseerd in de begeleiding van zelf bouwen. In meer dan vijftien jaar tijd heeft Steenvlinder vele verschillende projecten succesvol begeleid, alle reden om Steenvlinder voor Lloyd Yard Docks het complete procesmanagement toe te vertrouwen. Dat betekent voor jou dat je je 100% op je woning kunt focussen omdat Steenvlinder veel regelwerk uit handen neemt. Zodat jij je hoofd erbij kunt houden om op de juiste momenten de juiste beslissingen te nemen.

  KAVELPASPOORT
  Zelf bouwen betekent dat je heel veel van je eigen ideeën kwijt kunt in het ontwerp en de realisatie van je huis. Maar het betekent ook dat je niet alles kunt bedenken en doen wat je wilt; er is een kavelpaspoort opgesteld waarin alle informatie over de mogelijkheden van de kavel en alle regels voor het bouwen zijn vastgelegd. Het kavelpaspoort is zorgvuldig samengesteld zodat Lloyd Yard Docks past bij het beeldkwaliteitsplan van Lloyd Yard, en er tegelijkertijd voldoende individuele expressie mogelijk is. Het kavelpaspoort en beeldkwaliteitsplan zijn te downloaden bij downloads.

  In het kavelpaspoort zijn alle opties en mogelijkheden vastgelegd over het gebruik van de kavel en de minimale en maximale maten in het ontwerp. Het geeft een volledig overzicht van alle materialen die worden toegepast en de manier waarop dat gebeurt. En: het bevat een menu aan duurzaamheidsopties die je naar jouw wensen kunt toepassen. Een aantal belangrijke feiten uit het kavelpaspoort hebben we voor je op een rijtje gezet.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 230.000 V.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Recreatiewoning nee
  Permanente bewoning ja
  Bouwjaar 2023
  Bouwvorm n.v.t
  Aantal eenheden 93

  Locatie

  Adres Zelfbouwkavels - Kavelnr. A
  Plaats Rotterdam
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland

  Website

  Buitenruimte

  Hoofdtuin ACHTERTUIN
  Hoofdtuin positie WEST

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerkelder

  Hier zult u wonen

  Lloyd Yard, Zelfbouwkavels, bouwnummer: 0, 3024 WH, Rotterdam

  Schaduwwijzer

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.