Möllincksvaart fase 3.1, Bouwkavel, bouwnummer: 1 , 7691 PV, Bergentheim

  € 169.500 V.o.n.
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Omschrijving

  Energieneutraal wonen in Bergentheim! LOCATIE Op een prachtige locatie in Möllincksvaart te Bergentheim worden de komende jaren in totaal 170 woningen gerealiseerd in diverse type woningen en verschillende prijscategorieën. Möllincksvaart fase 3 ligt aangrenzend aan...

  Toon meer

  Kenmerken

  Energieneutraal wonen in Bergentheim!

  LOCATIE
  Op een prachtige locatie in Möllincksvaart te Bergentheim worden de komende jaren in totaal 170 woningen gerealiseerd in diverse type woningen en verschillende prijscategorieën. Möllincksvaart fase 3 ligt aangrenzend aan Möllincksvaart fase 2, tussen de Schapenweg, de spoorlijn en de nieuwe Slotweg. Het ontwerpbestemmingsplan is inmiddels vastgesteld. Het plan bestaat uit een robuust groen raamwerk met verschillende aantrekkelijke woonbuurten. Om invulling te geven aan natuur, biodiversiteit, leefbaarheid en circulaire economie zijn er drie thema's vastgesteld, waarin deze duurzaamheidscomponenten samenkomen:

  - Aandacht voor natuurlijke en landschappelijke kwaliteit
  - Aantrekkelijk wonen
  - Circulariteit

  Deze thema's worden vertaald in diverse uitgangspunten welke in het inrichtingsplan terug moeten komen, zoals flora en fauna de ruimte een 'boost' geven. Wat de aantrekkelijkheid en leefbaarheid ten goede komt, waardoor bewoners zich niet alleen achter de voordeur bevinden. Ook zal bij de inrichting van de wijk veel aandacht uitgaan naar circulariteit op het gebied van materialisatie, maar voor dit thema zal er ook breder gekeken worden dan alleen dit aspect.

  BOUWVRIJE KAVELS
  Bouwnummer 1: kavelgrootte van 667 m2 (prijs € 169.500,- v.o.n.)
  Bouwnummer 13: kavelgrootte van 750 m2 (prijs € 192.500,- v.o.n.)
  Bouwnummer 25: kavelgrootte van 430 m2 (prijs € 109.500,- v.o.n.)
  Bouwnummer 32: kavelgrootte van 580 m2 (prijs € 145.000,- v.o.n.)

  PROJECTPAGINA
  Heeft u interesse voor nieuwbouw in Bergentheim en wilt u graag op de hoogte gehouden worden? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op Nieuw Wonen Hardenberg of neem contact op met één van de de verkopende makelaars voor meer informatie.

  DISCLAMER
  Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 169.500 V.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Recreatiewoning nee
  Permanente bewoning ja
  Bouwvorm n.v.t
  Aantal eenheden 24

  Locatie

  Adres Bouwkavel
  Plaats Bergentheim
  Provincie Overijssel
  Land Nederland

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Ontdek de woning

  Möllincksvaart fase 3.1, Bouwkavel, bouwnummer: 1, Bergentheim

  Hier zult u wonen

  Möllincksvaart fase 3.1, Bouwkavel, bouwnummer: 1, 7691 PV, Bergentheim

  Schaduwwijzer

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.