Rumba Residence, Rumba Residence Type C , 1185 RE, Amstelveen

 • 62 m² - 62 m²
Amsterdam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

TYPE C De vier appartementen van type C hebben twee slaapkamers, een badkamer met separaat toilet en een ruime lichte woonkamer met open keuken. U vindt deze appartementen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. De slimme indeling van deze appartementen...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 62 m² - 62 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

TYPE C
De vier appartementen van type C hebben twee slaapkamers, een badkamer met separaat toilet en een ruime lichte woonkamer met open keuken. U vindt deze appartementen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. De slimme indeling van deze appartementen zorgt voor veel wooncomfort. Het balkon ligt op het zonnige zuiden.

SAMEN GENIETEN EN SAMEN LEVEN IN RUMBA RESIDENCE
De naam Rumba Residence is gekozen met respect voor de historie van de locatie en verwijst naar Party- en danscentrum Mittelmeijer dat hier nog gevestigd is. Een begrip voor veel mensen uit Amstelveen en Amsterdam. Hier werd en wordt gedanst en plezier gemaakt en ontstonden vriendschappen voor het leven. Samen genieten en samen beleven stond jarenlang centraal. En dat zijn ook de pijlers onder het plan Rumba Residence.

EEN BIJZONDER PLAN
Rumba Residence is bijzonder tot in detail. De ligging, de gedetailleerde architectuur, de keuze uit 5 verschillende appartementtypen en de vele extra's maken het plan tot een echte aanwinst voor Amstelveen. Er is volop aandacht voor duurzaamheid en wooncomfort waarbij u als koper nog uitgebreide optie- en keuzemogelijkheden heeft om uw appartement naar wens en smaak te laten opleveren.

HET GEBOUW
Hoogeveen Architecten uit Amstelveen heeft echt iets moois bedacht. De ingetogen doch gedetailleerde en duurzame architectuur en de doordachte opzet van het plan past goed bij de kwaliteit van de locatie. Het gebouw is organisch geïntegreerd in de naaste omgeving en voorzien van een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen parkeerdomein. Het gebouw staat op eigen grond dus u betaalt geen erfpacht.

*Disclaimer: de afgebeelde plattegrond kan per bouwnummer verschillen.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 28

Locatie

Plaats Amstelveen

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 62 m² - 62 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.