Vliethaven fase 2, Appartementen , 2265 CL, Leidschendam

 • 139 m² - 240 m²
€ 898.850 - € 1.479.850 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

In nieuwbouwproject Vliethaven kunt u straks fantastisch wonen op de grens van het prachtige natuurgebied De Duivenvoordecorridor. In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten. Een unieke locatie door de cultuurhistorische en...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 139 m² - 240 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

In nieuwbouwproject Vliethaven kunt u straks fantastisch wonen op de grens van het prachtige natuurgebied De Duivenvoordecorridor. In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten. Een unieke locatie door de cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten en centrale ligging. Hiervandaan bent u ook zo op de A44, de A4 of de A12 richting Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook de bus stopt in de buurt en vanuit Vliethaven kunt u natuurlijk ook per boot reizen! Via de Vliet is er een directe vaarverbinding naar onder meer Vlietlanden, Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Dit is een nieuwbouwproject zoals u maar zelden ziet; duurzame woningen met een grote diversiteit aan woningtypes. Royale appartementen en penthouses, prachtige vrijstaande villa’s, sfeervolle havenwoningen en de ideale gezinshuizen. Uiterst duurzaam ontwikkeld conform de BENG-2021 eisen. Goed voor mens en milieu!

De verkoop van de woningen in de nieuwe woonwijk Vliethaven geschiedt in twee fasen. De haven vormt de scheidslijn tussen fase 1 en fase 2.

Via de site www.woneninvliethaven.nl kunt u via de woningzoeker eenvoudig door het aanbod van Vliethaven navigeren. Klik op de woning van uw keuze voor specifieke kenmerken zoals type, kavel- en woonoppervlakte en de plattegrond. Er zijn twee Woningzoekers beschikbaar; voor de appartementen en penthouses is een separate woningzoeker opgezet.

De realisatie van dit stijlvolle nieuwbouwproject is in handen van Niersman Bouw Haaglanden. Een allround bouwonderneming die al ruim 150 jaar actief is in de Randstad en aangrenzende regio’s. Vliethaven wordt verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg N.V. De kwaliteit en oplevering van de woningen is zodoende te allen tijde geborgd.

Bouwnummer: 50 t/m 55
Woonoppervlakte: ca. 139 - 240 m²
Slaapkamers: 3 - 4
Prijs inclusief ligplaats

Op de kop van de haven komt een kleinschalig appartementengebouw. Wie hier woont, geniet elke dag van een ongekend mooi uitzicht over de Vliet met voorbijvarende boten, de weilanden én de nieuwe binnenhaven. De zes appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 139 tot circa 240 m². Er zijn drie appartementen beschikbaar met een separate studio. Ideaal als u thuis werkt, thuiswonende kinderen heeft of als een zelfstandige logeerstudio in te richten. De terrassen zijn groot en georiënteerd naar de Vliet. Parkeer in de parkeerkelder, neem de lift of trap naar uw woonverdieping en ontspan. Dit is nog eens thuiskomen.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 898.850 - € 1.479.850 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 47
Aantal vrije eenheden 1

Locatie

Plaats Leidschendam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 139 m² - 240 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 5
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • zonneterras

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerkelder
  • parkeerplaats
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Vliethaven fase 2, Appartementen, bouwnummer: 53, Leidschendam
  Vliethaven fase 2, Appartementen, bouwnummer: 53, Leidschendam
  Bekijk alle afbeeldingen
  Exclusief
  Vliethaven fase 2, Appartementen, bouwnummer: 53
  2265 CL, Leidschendam

  € 1.149.850 V.o.n.

  • 4 kamers