Jabeekerstraat 20 , 6451 CH, Schinveld

 • 5895 m²
€ 365.000 k.k.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Algemeen In gemeente Beekdaelen op een goede zichtlocatie, aan de rand van Schinveld, tegen de Duitse grens en nabij de op/afrit van de buitenring gelegen perceel grond met een tweetal karakteristieke bedrijfshallen. Het perceel meet 5.895 m² en kan met ruim 44.000...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 1400 m²

Bedrijfstakken in

  Downloads

  Algemeen
  In gemeente Beekdaelen op een goede zichtlocatie, aan de rand van Schinveld, tegen de Duitse grens en nabij de op/afrit van de buitenring gelegen perceel grond met een tweetal karakteristieke bedrijfshallen. Het perceel meet 5.895 m² en kan met ruim 44.000 m² agrarische gronden worden uitgebreid.

  De grote hal is gebouwd in 1961 en meet circa 50 m x 23 m (ca. 1.150 m²). De kleine hal is gebouwd in 1955 en meet circa 25 m x 10 m (ca. 250 m²)m²)

  Voorzieningen
  De grote hal is voorzien van en tweetal bovenloopkranen welke elk een hijsvermogen hebben van 10 ton per stuk. De kraabaan strekt zich over de hele hal en kent een hijshoogte van circa 6 meter. Verder is het buitenterrein omheind en omvat twee toegangspoorten.

  Bestemmingsplan
  Het gebouw is gelegen binnen vigerend bestemmingsplan “Woonkernen 2013”, vastgesteld op 30-06-2013 door de gemeente Onderbanken, bestemd als “bedrijf”. De gemeente heeft aangegeven open te staan voor gesprekken over bestemmingsplanwijzigingen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

  Vraagprijs
  € 365.000 k.k.

  Datum van oplevering
  In overleg.

  Opleveringsniveau
  In de huidige staat.

  Zekerheidsstelling
  Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom te voldoen uiterlijk 2 weken na het
  verlopen van de ontbindende voorwaarden.

  Energielabel
  N.v.t.

  Indeling
  Het geheel beschikt over een tweetal bedrijfshallen waarvan de grootste hal 50 x 23 meter meet en onder meer beschikt over een complete vrije overspanning, twee bovenloopkranen (lengte 50 meter) met een hijsvermogen van 10 ton per stuk, vrije hoogte van +/- 6.00 meter en kenmerkende architectuur (bouwjaar 1961). De tweede hal meet 25 x 10 meter en is voorzien van een rolpoort en verlichtingspunten. Beide hallen zijn qua laden / lossen / manoeuvreren uitstekend via het eigen terrein aan voor-/zij- en achterzijde toegankelijk. Het buitenterrein is gelegen achter en tussen de twee bedrijfshallen.

  Parkeren
  Aan de straatzijde, voorterrein, zijn eigen parkeerfaciliteiten beschikbaar.

  Ligging
  Het object is gelegen in de gemeente Beekdaelen, nabij de 'poort van Parkstad', de entree waar men Parkstad binnenrijdt vanuit Dutisland. Het geheel is gesitueerd op een goede zichtlocatie, aan de rand van Schinveld, direct tegen de Duitse grens en nabij de op- en afrit van de buitenring.

  Bereikbaarheid
  Het object bevindt zich direct aan de de noordelijke toegangsweg van Parkstad (N274), welke de regio verbindt met Roermond en ook een snelle verbinding biedt met de 56N/N297 (Born A2 - Düsseldorf A56). De grote publiektrekkers zoals Snowworld, Mondoverde, GaiaZoo, Brunsummerheide, Schutterspark, Wildpark Gangelt en diverse stadscentra zijn van hieruit zeer goed bereikbaar

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 365.000 k.k.
  Koop BTW belast nee
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Verkocht onder voorbehoud

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1955
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Jabeekerstraat 20
  Plaats Schinveld
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Landelijk gebied

  Oppervlakte en inhoud

  Perceeloppervlakte 5895 m²

  Terrein

  Oppervlakte 5895 m²

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 1400 m²
  Terrein oppervlakte 5895 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Matig
  Onderhoud buiten Matig

  Bedrijfstakken in

   Ontdek de bedrijfsruimte

   Jabeekerstraat 20, 6451 CH, Schinveld
   Jabeekerstraat 20, 6451 CH, Schinveld

   Locatie

   Jabeekerstraat 20, 6451 CH, Schinveld

   Nieuwsgierig naar dit object?
   Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie