Acmesa, Vrijstaande woning , 9401 KS, Assen

 • 149 m² - 149 m²
Assen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

VERKOOP GESTART! Helemaal thuis in de stad! START BOUW MAART 2024! Goed nieuws want de bouw gaat definitief van start! De aannemer begint binnenkort met de voorbereidende werkzaamheden. Naar verwachting zal de bouw in maart 2024 starten. Dit betekent dat u hier...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 149 m² - 149 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Oranjebuurt

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

VERKOOP GESTART!

Helemaal thuis in de stad!

START BOUW MAART 2024!
Goed nieuws want de bouw gaat definitief van start!
De aannemer begint binnenkort met de voorbereidende werkzaamheden. Naar verwachting zal de bouw in maart 2024 starten. Dit betekent dat u hier in de zomer van 2025 al kan wonen!

BEPERKTE BESCHKBAARHEID
Er zijn nog 2 hofwoningen beschikbaar en een aantal stadswoningen. Kijk snel op de projectwebsite voor alle projectinformatie en de actuele beschikbaarheid.

LOCATIE
Waar vind je nog zo’n mooie woonplek, zo dichtbij de stad? Je wandelt vanaf hier op je gemak in slechts een paar minuten de binnenstad van Assen in. Ideaal als je bijvoorbeeld een avond naar de schouwburg of de bioscoop gaat en na die tijd nog wat wilt drinken. Of als je op het terras af wilt spreken met vrienden. Lekker uitgebreid shoppen of een gezellig evenement bezoeken; het kan allemaal!

Wat betreft bereikbaarheid kun je het in Acmesa Assen gewoon niet beter treffen. Je woont niet alleen op een steenworp afstand van de stad, je zit hier met de auto ook in no-time op de A28 richting Groningen of Zwolle.

HET PLAN
De beste balans vinden tussen spanning en ontspanning is soms topsport. Terwijl de dynamiek van de stad je een boost geeft, is het ook belangrijk dat je thuis lekker uit kunt rusten. Laat dat nu precies zijn wat Acmesa Assen je biedt; een plek om je na een lange drukke dag terug te trekken binnen de muren van jouw mooie woning of om in je eigen tuin te relaxen terwijl je geniet van de rust, dicht bij het centrum.

De rand van dit plan wordt gekenmerkt door stadse villa’s en het binnengebied bestaat uit twee-onder-één-kapwoningen rond een verrassend hofje. Het gaat er net zo rustig aan toe als in een heuse stadsbinnentuin. De spannende mix van traditioneel en stedelijk maakt het wonen hier extra aantrekkelijk. De kinderen laat je veilig spelen in de speeltuin en bij de wadi. Bovendien is er altijd plek voor je auto; op je eigen oprit of op de gezamenlijke parkeerplaats in het parkeerhof.

VRIJSTAANDE WONING
Een unicum in het plan! Aan de Oranjestraat, op de hoek naar de Prins Hendrikstraat staat deze enkele vrijstaande woning van drie woonlagen. Het metselwerk van wasserstrich baksteen in warme tinten vertoont fraaie contrasten en voegt zich mooi naar de traditionele bouwstijl aan deze zijde van het plan. Deze heerlijke vrijstaande woning heeft een riante woonoppervlakte van 149 m2. Naast een fijne tuin rondom beschik je over een eigen garage en twee parkeerplekken op eigen terrein.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkeling van dit project?

Meld je dan vrijblijvend aan op de projectwebsite: woneninacmesa.nl of op nieuwwonendrenthe.nl

*Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 34

Locatie

Plaats Assen

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 290 m² - 290 m²
Woonoppervlakte 149 m² - 149 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin
 • zijtuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • aangebouwd steen

  Buurtstatistieken Oranjebuurt

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Assen
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.