Beaufort, Eengezinswoningen Koppelstokstraat , 2583 CN, 's-Gravenhage

  • 140 m² - 140 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

BEAUFORT KOPPELSTOKSTRAAT, STADSWONINGEN CIRCA 140 M2 Veelzijdig. Dat zijn de zes grote stadswoningen aan de zijde van de Koppelstokstraat. Op de begane grond kunt u bijvoorbeeld een eigen praktijk voeren of werkruimte creëren. Aan de zijde van de privé...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 140 m² - 140 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

BEAUFORT

KOPPELSTOKSTRAAT, STADSWONINGEN CIRCA 140 M2
Veelzijdig. Dat zijn de zes grote stadswoningen aan de zijde van de Koppelstokstraat. Op de begane grond kunt u bijvoorbeeld een eigen praktijk voeren of werkruimte creëren. Aan de zijde van de privé parkeerplaatsen heeft u een grote berging, voor fietsen en dergelijke. De ruime living met woon-/eetkamer is gelegen op de 1e verdieping. Op de tweede verdieping zijn 3 (slaap)vertrekken en de grote badkamer. Een prettig gezinshuis, een fijne plek om op te groeien én om in alle rust te werken. Uiteraard beschikken al deze woningen over een buitenruimte, in de vorm van een loggia terras en dektuin op de 1e verdieping.

Met de ontwikkeling van Beaufort aan de Dr. Lelykade in de Scheveningse Tweede Binnenhaven komt er een einde aan een tijdperk van vernieuwing in dit gebied.
In de loop der jaren is de Tweede Binnenhaven uitgegroeid van een stille werkhaven tot één van de levendigste stadsgedeelten pal aan de kust. De oude gebouwen maakten gaandeweg plaats voor chique nieuwbouw. Steeds meer mensen ontdekken wat een fantastische locatie dit is. Vrijwel direct aan zee en strand. Heerlijk uitzicht. Ook zónder mooi weer een sfeer alsof het altijd vakantie is. Beaufort is nu de laatste van die ontwikkelingen aan de haven. En, geheel in stijl met de naam, wij denken dat het storm gaat lopen.

GROTE KANS DAT HET STORM LOOPT
Beaufort omvat in totaal 23 woningen. Deze variëren van zeer grote appartementen met zicht op de haven en/of de zee, tot bescheidener appartementen en ruime stadswoningen.
Alle appartementen en ook de stadswoningen beschikken over een privé buitenruimte. De (zeer) grote appartementen worden gerealiseerd aan de Dr. Lelykade, deze zijn gericht op de Tweede Binnenhaven. De bescheidener appartementen liggen aan de Menninckstraat, die de Dr. Lelykade verbindt met de Koppelstokstraat. Op de hoek van de Mennickstraat en de Koppelstokstraat komen nog 2 appartementen en 1 maisonnette. Aan de Koppelstokstraat komen de zes stadswoningen te staan. Deze stadswoningen zijn grondgebonden en bestaan uit drie woonlagen. Zo biedt Beaufort een ruime keuze aan woongenot, voor uiteenlopende wensen van geïnteresseerden. En, bij elke woning is een privé parkeerplaats beschikbaar. Dus nooit meer zoeken naar een parkeerplek. Dat alléén al is fijn thuiskomen!

WONEN MET DE WIND IN DE ZEILEN
Zon. Zee. Zilt. Het wonen aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven is met drie woorden te vangen. Deze locatie is in Den Haag met niets te vergelijken. Hier komen mensen het weekend vieren, in de restaurants en op de terrassen.
Wat nog niets eens zo heel lang geleden een wat verlaten werkgebied was, is inmiddels onherkenbaar veranderd. Het is een plek waar mensen plezier komen maken. Flaneren langs het water, bootjes kijken, altijd leuk. Sporten. Met de benen over de kaderand een beetje met elkaar kletsen. Het rustgevende tikken van de masten van de zeilschepen in de jachthaven. Als op hete zomerdagen de stad nog nazindert, koelt het hier door het open water sneller af. Het altijd schilderachtige uitzicht over de haven en/of zee. En hoe vaak zult u niet zeggen: ‘Gaan we boodschappen doen, halen we iets te eten? Nee. We eten wel wat bij die-en-die of daar-en-daar.’

AAN DE BESTE KANT VAN DEN HAAG
Ëchte Scheveningers geven het niet graag toe. Maar Den Haag en Scheveningen zijn toch echt één. Aan de ene kant de zee en strand, aan de andere kant om te beginnen het gezellige Statenkwartier.
Winkelen op ‘de Fred’, met z’n vele speciaalzaken, bijzondere adresjes en natuurlijk het geweldige Kunstmuseum. Voor fervente fietsers en hardlopers zijn er de naastgelegen duinen van het Westduinpark. U kunt ongehinderd en genietend van het vele groen en de stilte helemaal naar Hoek van Holland fietsen! De stranden ‘hier op zuid’ zijn ook een stuk rustiger dan aan de noordzijde, dus ook ideaal voor de hondenbezitter. Iets verderop liggen de Vogelwijk en het Valkenboskwartier, met de sfeervolle Fahrenheitstraat. Alle voorzieningen zijn dus dicht in de buurt, een aangename gedachte. En er liggen plannen voor een Randstadrailverbinding naast de Tweede Binnenhaven. Om straks lekker makkelijk overal naartoe te reizen. En dan fijn weer naar huis. Thuis.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
  • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 23

Locatie

Plaats 's-Gravenhage

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 1 m² - 1 m²
Woonoppervlakte 140 m² - 140 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • zonneterras
Hoofdtuin GEEN_TUIN
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
  • voorzien van water
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • parkeerkelder
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.