Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen , 3281 MA, Numansdorp

 • 201 m² - 201 m²
€ 839.200 - € 847.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Een splinternieuwe vrijstaande woning, maar zónder lange bouwtijd, dus snel te betrekken... Het kan nu in de geliefde Torensteepolder aan de Heuvelstee 54 in Numansdorp. Deze werkelijk prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning heeft een royale berging met garagedeur en...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 201 m² - 201 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Een splinternieuwe vrijstaande woning, maar zónder lange bouwtijd, dus snel te betrekken... Het kan nu in de geliefde Torensteepolder aan de Heuvelstee 54 in Numansdorp.

Deze werkelijk prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning heeft een royale berging met garagedeur en een dubbele parkeerplaats op eigen erf. Op de woning prijkt een dwarskap en de woning heeft een beukmaat van 7.2 meter. Voorts maar liefst 201 m² woonoppervlak op een perceel eigen grond van 522 m². Fraaie architectuur, degelijke materialen en karakteristieke aspecten, zoals: de houten makelaar in de topgevel, de raampartijen met roedeverdelingen, de mooie klassieke voordeur en de fraaie luifel.

Indeling:
De woning heeft een royale berging met een garagedeur. Via de zij-entree komt u in de hal, waar zich de meterkast bevindt, de technische ruimte voor de warmtepomp, toiletruimte, de verdieping trap en de deur naar de living met keuken.
In de riante woonkamer (74 m²) zijn openslaande deuren aangebracht, welke toegang bieden tot de tuin. De keuken biedt ruimte voor iedere gewenste opstelling en kan naar eigen smaak en inzicht worden gecreëerd.

1e Verdieping:
Overloop met separaat toilet; 3 slaapkamers met een rechte geveloptrek, een badkamer waar ruimte is voor een bad, dubbele wastafel en een inloopdouche. Vaste trap naar...

2e verdieping:
Fantastische open zolderruimte met volop mogelijkheden. Hier vindt u de WTW-installatie en een aansluiting voor de wasmachine en eventueel een droger.

Tuin:
Aan de voorzijde heeft de woning twee eigen parkeergelegenheden op eigen terrein.
Door de ruime achtertuin kunt u op ieder moment van de dag genieten van de zon. De breedte van de achtertuin is 13,5 meter en de diepte is 15 meter. De voor- en achtertuin dienen nog aangelegd te worden.

Kenmerken:
- Nieuwbouwwoning naar de eisen, comfort en voorzieningen van de huidige tijd
- 201 m² woonoppervlakte op een perceel van 522 m²
- Energielabel A++
- Warmtepomp en WTW-installatie
- Volledige isolatie

Plattegronden:
https://www.detorensteepolder.nl/files/def-vt-22-01.pdf

HOEKSCHE WAARD / NUMANSDORP
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 80.000 inwoners. Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg deze status “Nationaal Landschap” dank zij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken. Aan de zuidrand van de Hoeksche Waard ligt Numansdorp. Een middelgroot dorp met alle moderne voorzieningen, waaronder 2 havens en 2 golfbanen.

DE DREEF
De Dreef heeft een prachtige, luxe, traditionele uitstraling in een mix van verschillende woningtypen. Door het gebruik van verschillende details, zoals spekbanden, rollagen, roederamen en houten versieringen in de topgevels heeft iedere woning een eigen signatuur. De architect haalde zijn inspiratie van de dorpse sfeer vooral uit de ligging van het plan tegen het dorpscentrum van Numansdorp. De Dreef is mooi groen aangekleed met hagen en bomen, hetgeen bijdraagt aan het vriendelijke karakter van de wijk. Kinderen hebben er lekker de ruimte en zullen zich uitstekend amuseren in het speeltuintje. De Dreef is en wordt steeds meer een gezellige buurt met karakter.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Ooms Veldhoen & Romeijn behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 839.200 - € 847.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 67
Aantal vrije eenheden 2

Locatie

Plaats Numansdorp

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 201 m² - 201 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • tuin rondom
Hoofdtuin TUIN_RONDOM

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • aangebouwd steen

  Ontdek de woning

  Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, Numansdorp
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, bouwnummer: 10, Numansdorp
  Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, bouwnummer: 10, Numansdorp
  Bekijk alle afbeeldingen
  Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, bouwnummer: 10
  3281 MA, Numansdorp

  • 3 kamers
  Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, bouwnummer: 22, Numansdorp
  Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, bouwnummer: 22, Numansdorp
  Bekijk alle afbeeldingen
  Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, bouwnummer: 22
  3281 MA, Numansdorp

  • 3 kamers