Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, bouwnummer: 22 , 3281 MA, Numansdorp

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Omschrijving

  26 januari start de verkoop van de nieuwste fase in De Torensteepolder, De Dreef. De Dreef bestaat uit 14 beneden-boven woningen, 19 rij- en hoekwoningen, 30 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Zie de kavelkaart hieronder voor de indeling van de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Aantal kamers 3 kamers

  26 januari start de verkoop van de nieuwste fase in De Torensteepolder, De Dreef.

  De Dreef bestaat uit 14 beneden-boven woningen, 19 rij- en hoekwoningen, 30 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Zie de kavelkaart hieronder voor de indeling van de wijk.

  Wilt u op de hoogte gehouden worden over De Dreef? Wij verwijzen u graag naar de projectwebsite. U kunt dan onder de tab informatie uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met verdere informatie over de start verkoop van deze woningen.

  De Torensteepolder
  Een dagje winkelen in Designer Outlet Roosendaal, naar uw werk in Rotterdam, hapje eten in het eeuwenoude centrum van Dordrecht of naar het bourgondische Breda? Dan is het goed om te weten dat u vanuit deze steden in een half uurtje weer thuis bent. Citytripje naar Antwerpen? Binnen een uur zit u op een van de terrasjes aan de Grote Markt.

  Wonen in een prachtig natuurgebied
  Uitbreidingsplan De Torensteepolder ligt aan de zuidkant van Numansdorp en loopt langs de Dorpshaven door tot aan Fort Buitensluis aan het Hollands Diep. Er wordt in fases gebouwd. Vrije bouwkavels vindt u in De Boogaard, en De Majoor. Voor de beschikbaarheid kunt u op de onderstaande link klikken. De Meent II is het deelgebied waar momenteel 103 woningen worden gebouwd.

  De natuur rondom Numansdorp is fascinerend.
  Het Hollands Diep en het uitgestrekte polderlandschap bieden verschillende recreatiemogelijkheden. Een echt walhalla voor natuurliefhebbers is natuurgebied De Oosterse Bekade Gorzen, met verruigde rietlanden, kreken, geulen en grasgorzen. Het buitendijkse natuurlandschap kent getijdenverschillen en dat is voor een zoetwatergebied een zeldzaam fenomeen. Bijzondere steltlopers als de kleine strandloper en de kanoet laten zich hier zien. Vanaf de dijk heeft u het mooiste uitzicht over zowel het landschap als het Hollands Diep, met de skyline van Willemstad op de achtergrond.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Soort woning eengezinswoning
  Recreatiewoning nee
  Permanente bewoning ja
  Bouwvorm nieuwbouw
  Aantal eenheden 67

  Locatie

  Adres Vrijstaande woningen
  Plaats Numansdorp
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland

  Indeling

  Aantal verdiepingen 1
  Aantal kamers 3 kamers
  Aantal woonlagen 1 woonlagen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Oppervlakte 0

  Ontdek de woning

  Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, bouwnummer: 22, Numansdorp

  Hier zult u wonen

  Torensteepolder - De Dreef, Vrijstaande woningen, bouwnummer: 22, 3281 MA, Numansdorp

  Schaduwwijzer

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.