De Maasbode, TopFloor , 3012 VJ, Rotterdam

 • 190 m² - 190 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

SAVE THE DATE FOR 'M! De verkoop van De Maasbode is reeds gestart. Wonen elke gezinssituatie in het centrum van Rotterdam met o.a. de Witte de Withstraat in de achtertuin, neem dan contact op met het verkoopteam voor de laatste beschikbaarheid van de woningen....

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 190 m² - 190 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

SAVE THE DATE FOR 'M!
De verkoop van De Maasbode is reeds gestart. Wonen elke gezinssituatie in het centrum van Rotterdam met o.a. de Witte de Withstraat in de achtertuin, neem dan contact op met het verkoopteam voor de laatste beschikbaarheid van de woningen.

TOPFLOOR
De TopFloor appartementen zijn voor mensen die exclusiviteit in grootte, in hoogte, in design en in originaliteit verlangen. Het imponerende uitzicht dat het vele glas en de buitenruimten bieden, is fenomenaal. Binnen in het TopFloor appartement met 2 woonlagen ervaar je de overtreffende trap qua ruimte. Alleen de woonkamer en keuken beslaan al een oppervlakte van meer dan 100 m2. Het terras grenzend aan de keuken, met de imposante glazen pui over 2 woonlagen, zorgt ervoor dat je bij een lekker zonnetje al heel snel de schuifdeuren open zet en buiten kan zitten. Ga je naar de 2e etage dan kom je uit op de vide. Hier kijk je prachtig door het huis en heb je zicht over de stad, hét mooiste uitkijkpunt vanuit het huis.

Op de 2e woonlaag gaat het topniveau van deze woning onverminderd door. De master bedroom is gigantisch en heeft een eigen inloopkast, badkamer en een separaat toilet. Aan de andere kant van de verdieping bevinden zich nog 2 royale slaapkamers met een gezamenlijke badkamer. Vanuit één van deze slaapkamers stap je via openslaande deuren jouw patio op, een plek voor jezelf en dat in de stad.

Dus geen penthouse maar een TopFloor. Dit is zowel letterlijk als figuurlijk wonen op topniveau.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
 • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 96

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 190 m² - 190 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerkelder
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.