Harmonie, Harmonie Parkwoning , 2903 SR, Capelle aan den IJssel

 • 135 m² - 150 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Woon je het liefst in een groene, rustige omgeving? De ruime Parkwoningen staan met de voorzijde aan een park. Aan de achterzijde hebben de woningen een ruime privétuin waar de auto onder de carport geparkeerd wordt. Dit is wonen met het ultieme binnen–buiten gevoel....

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 135 m² - 150 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Woon je het liefst in een groene, rustige omgeving? De ruime Parkwoningen staan met de voorzijde aan een park. Aan de achterzijde hebben de woningen een ruime privétuin waar de auto onder de carport geparkeerd wordt. Dit is wonen met het ultieme binnen–buiten gevoel. En met woonoppervlakten van ca. 135 tot 150 m2 is er ruimte genoeg. Alle typen hebben een ruime living met open keuken op de begane grond, drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een zelf in te delen ruimte op de bovenste verdieping. Wonen wordt hier echt genieten.

De getoonde plattegrond is van de tussenwoning. De Stadswoning komt straks in verschillende varianten, bijvoorbeeld met een extra ruime begane grond.

De bruto maandlast voor een parkwoning is ca. € 839,-. Wil je weten wat de uitgangspunten voor deze maandlast zijn? Lees meer op de pagina financiering op de projectsite

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Harmonie' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 144

Locatie

Plaats Capelle aan den IJssel

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 145 m² - 240 m²
Woonoppervlakte 135 m² - 150 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerplaats
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.