Harmonie, Harmonie Stadswoning (dek) , 2903 SR, Capelle aan den IJssel

 • 115 m² - 170 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Op zoek naar een ruime woning die je in de stad niet snel tegenkomt? Dan ben je bij Harmonie op het juiste adres! Stadswoningen zijn er in twee soorten. Er zijn woningen waarbij de auto onder het dek staat en woningen met een ruime privétuin. De woningen aan het dek...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 115 m² - 170 m²
Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Op zoek naar een ruime woning die je in de stad niet snel tegenkomt? Dan ben je bij Harmonie op het juiste adres! Stadswoningen zijn er in twee soorten. Er zijn woningen waarbij de auto onder het dek staat en woningen met een ruime privétuin. De woningen aan het dek hebben als buitenruimte een ruim terras bij de woonkamer. Er zijn woningtypen met drie woonlagen met een oppervlakte vanaf ca. 120 m2. Maar ook woningen van 4 woonlagen die zelfs 170 m2 groot zijn. Kortom de keuze

De getoonde plattegrond is van de tussenwoning. De Stadswoning komt straks in verschillende varianten, bijvoorbeeld met een 4e verdieping of een zij-uitbouw.

De bruto maandlast voor een stadswoning (dek) is ca. € 741,-.Wil je weten wat de uitgangspunten voor deze maandlast zijn? Lees meer op de pagina financiering op de projectsite.

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Harmonie' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 144

Locatie

Plaats Capelle aan den IJssel

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 105 m² - 195 m²
Woonoppervlakte 115 m² - 170 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 5 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging Aangebouwd steen
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • parkeerplaats
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.